Πραγματικά

Ανατρεπτικό Web Magazino

  το σύστημα είναι out      ♦     το αντισύστημα είναι in

το αντισύστημα είναι το αναδυόμενο νέο καλό σύστημα που

θα αντικαταστήσει το καταρρέον παλιό σάπιο σύστημα

αποκλειστικά

το κρυφό σχέδιο της Νέας Τάξης για Παγκόσμια Δικτατορία και

σημεία του κρυφού σχεδίου ανατροπής του νεοταξικού συστήματος

μεταβείτε στο

Πραγματικά

Τελευταία   Πρόσφατα    Κύρια Σημεία

 Κοινωνικά  Φιλοσοφία  Θρησκεία  Αστυνομικά 

 Αντισύστημα  ΜΜΕ - Προπαγάνδα Τεχνολογία  Λογοτεχνία-Τέχνη  Πανδημία 

 Διεθνή   Παγκοσμιοποίηση  Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ  

Ελληνική Πολιτική  Πολιτικά Δίκτυα


Στοχεύουμε στην πολιτική ουδετερότητα και επιδιώκουμε την πολυφωνία. Είμαστε ανοιχτοί σε απόψεις από όλους τους ιδεολογικούς χώρους. Οι απόψεις σε πολιτικά και άλλα ζητήματα ανήκουν σε όσους τις εκφράζουν και όχι στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Δεν απαγορεύουμε σε κανέναν να εκφράσει μια γνώμη αλλά προσπάθεια μας είναι να παρουσιάζονται απόψεις, θέματα, πρόσωπα που δεν βγάζουν τα συστημικά μίντια και εκεί εστιάζουμε περισσότερο. 

Δεν έχει κανένα νόημα να δημοσιεύσουμε μία γνώμη ή να παρουσιάσουμε κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στα κανάλια, στις μεγάλες εφημερίδες και στα συστημικά site. Αν κάποιος επισκέπτης (αναγνώστης, θεατής, ακροατής) τα βρίσκει εκεί, γιατί να έρθει σε μας; Θα έρθει σε μας για να βρει απόψεις, πρόσωπα, θέματα που δεν βρίσκει εκεί.

Επιδιώκουμε τα άρθρα να είναι σύντομα ώστε να μην κουράζουν. O στόχος μας είναι περίπου 600 - 800  λέξεις για τα κείμενα και 5 - 7 λεπτά για τα audios, videos. Αυτό βέβαια δεν είναι εφικτό σε κάθε περίπτωση. Την πολιτική αυτή δεν την είχαμε εξαρχής. Έτσι τα παλαιότερα δεν είναι τόσο σύντομα.

Τα άρθρα από χρονική άποψη χωρίζονται σε τρεις ενότητες: Α) Τελευταία Β) Πρόσφατα Γ) Παλαιότερα. Πολλά από αυτά τα παλαιότερα άρθρα είναι διαχρονικά και παρουσιάζουν ενδιαφέρον παρόλο που δεν είναι πρόσφατα.

Η κατηγορία  ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ γράφεται από την βασική συντακτική ομάδα. Προσπαθεί να εντοπίσει κύρια σημεία παλαιότερων άρθρων όπου ενδεχομένως να προστίθενται και κάποια νέα στοιχεία. Ο σκοπός είναι διπλός. Πρωτίστως για να δημιουργήσει βίντεο περίπου 5' που θα βρίσκονται στο TVRadio ώστε να απευθυνθεί σ' ένα άλλο κοινό που δεν προτιμάει την μορφή κειμένου αλλά video/audio. Δευτερευόντως να δώσει κάποια κύρια σημεία των όσων γράφονται στους αναγνώστες.

Οι κατηγορίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ) στηρίζονται σε δημόσιες πληροφορίες. Δεν εγγυόμαστε την εγκυρότητα τους αλλά το γεγονός ότι έχουν δημοσιευτεί. Η διευκρίνηση αυτή είναι απαραίτητη και για νομικούς λόγους. Η ενότητα Αστυνομικά ασχολείται κυρίως με ανθρώπους που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. Αναφορά σε κάποιους εν ζωή γίνεται μόνο σε σχέση με τους πρώτους.

Στην κατηγορία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ σε ΕΕ - ΝΤΠ δημοσιεύονται άρθρα της Αντίστασης. Το Magazino δεν είναι ιστότοπος της Αντίστασης αλλά μόνο έχει δημιουργήσει και μία κατηγορία για αυτό το σκοπό, στα πλαίσια της παρουσίασης απόψεων που δεν βγαίνουν στα συστημικά ΜΜΕ. Πέρα από όσα δημοσιεύονται, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν έχει οποιαδήποτε άλλη γνώση για την Αντίσταση.

Στην κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ παρουσιάζονται απόψεις μελών και υποστηρικτών πολιτικών δικτύων. Επί τους παρόντος παρουσιάζονται δύο πολιτικά δίκτυα, η Νέα Αρχή της κεντροδεξιάς, η ΔΕΚΑ του κέντρου. Το Πραγματικά είναι αντισυστημικό αλλά πολιτικά ουδέτερο. Το δίκτυο αριστεράς - κεντροαριστεράς ΑΔΑΣ βρίσκεται υπό δημιουργία.

Δεν είμαστε ειδησεογραφικό ή ιστορικό site. Παρουσιάζουμε απόψεις ανθρώπων που μπορεί να είναι σωστές ή λάθος. Δεν είναι κάτι που ελέγχουμε αλλά απλά δίνουμε την δυνατότητα σε όποιους θέλουν να παρουσιάσουν απόψεις, γνώμες, γνώσεις. Έχουμε πάρει γενικές κατευθύνσεις από νομικούς συμβούλους ούτως ώστε να βρισκόμαστε μέσα στα πλαίσια του νόμου αλλά δεν περνάμε όλα τα άρθρα, videos, audios, photos από νομικό έλεγχο. Εάν τυχόν θεωρείτε ότι σε κάποιο σημείο έχουμε παραβιάσει το νόμο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα εξετάσουμε τη συγκεκριμένη περίπτωση πιο προσεκτικά κι εάν χρειάζεται θα επανορθώσουμε.

Scroll to Top