NASTAG

NastAg

Η NastAg (Nastazia Agency) είναι ένα πρακτορείο επαγγελμάτων δημοσιότητας. Χρησιμοποιούμε αυτό τον όρο αντί για καλλιτεχνικό πρακτορείο. Μεγάλο μέρος είναι καλλιτέχνες αλλά περιλαμβάνονται και επαγγέλματα που δεν εντάσσονται ξεκάθαρα στον καλλιτεχνικό χώρο. Φαίνονται  στους πίνακες παρακάτω, κατά σειρά βαρύτητας. Σε εμάς δεν υπάρχουν πολύ γνωστά ονόματα αλλά ισάξιοι ανερχόμενοι επαγγελματίες που απλά δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί είτε γιατί βρίσκονται στο ξεκίνημα τους ή για άλλους λόγους. Ως συνέπεια οι αμοιβές τους είναι πολύ πιο προσιτές. 

 • Μοντέλα
 • Παρουσιαστές
 • Ηθοποιοί
 • Μουσικοί - Συνθέτες
 • Χορευτές
 • Κομμώσεις - Μακιγιάζ
 • Εικαστικοί

 • Συγγραφείς
 • Σεναριογράφοι
 • Σκηνοθέτες 
 • Σκηνογράφοι
 • Ενδυματολόγοι - Στυλίστες
 • Σχεδιαστές  
 • Βίντεο/Φωτογράφοι

Απλή Σχέση

Σαν πρώτο βήμα συμπεριλαμβάνουμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες δημοσιότητας  στη «λίστα» μας. Είναι λογισμικά προγράμματα πιο πολύπλοκα από μια απλή λίστα. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση, δεν υπογράφουμε συμβόλαια, δεν ζητάμε αποκλειστικότητα. Όταν μια επιχείρηση ζητήσει έναν επαγγελματία δημοσιότητας, προτείνουμε πρόσωπα από τη λίστα μας. Στην απλή σχέση, δεν προβάλλουμε ξεχωριστά τους επαγγελματίες δημοσιότητας αλλά συνολικά τη Nastazia Agency. 

Ειδική Σχέση

Έχουμε αρκετή ευελιξία στον τρόπο που δουλεύουμε. Εάν διακρίνουμε ότι κάποιος επαγγελματίας δημοσιότητας είναι υποσχόμενος, μπορεί να συζητήσουμε για συμβόλαιο και αποκλειστική συνεργασία. Μια άλλη εναλλακτική είναι να αναλάβουμε το μάνατζμεντ με αμοιβή. Και εδώ υπάρχει ευελιξία στο τι θα προσφέρουμε και ποια θα είναι η αμοιβή. Ενδέχεται να βρούμε χορηγούς και χρηματοδότες. 

Χρεώσεις - Δωρεάν Υπηρεσίες

Επί του παρόντος δεν υφίσταται κάποια χρέωση για κανένα από τα δύο μέρη δηλαδή τους επαγγελματίες δημοσιότητας και τις εταιρείες που ζητούν τις υπηρεσίες τους. Μελλοντικά θα υπάρχει μια μικρή προμήθεια επί της αμοιβής των επαγγελματιών δημοσιότητας. Κατά καιρούς, για προωθητικούς λόγους, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες όπως φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις, απλή προβολή μέσω Διαδικτύου, βασικές συμβουλές καριέρας. 

Συνταγή Επιτυχίας

Μια σχετική επιτυχία είναι δυνατή για κάθε επαγγελματία με ικανοποιητικά προσόντα. Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία για να το καταφέρουμε. Η επιτυχία είναι συνάρτηση: 1) σωστής καθοδήγησης 2) προβολής και προώθησης. Αυτά έχουν κάποιο κόστος. Όλο ή μέρος του κόστους μπορεί να το καλυφθεί από: α) εμάς β) χρηματοδότες γ) επαγγελματίες δημοσιότητας. Στην περίπτωση που γίνει από εμάς ή δικούς μας χρηματοδότες, εξετάζουμε την απόδοση της επένδυσης.

Δικά μας Πρότζεκτ

Tους επαγγελματίες δημοσιότητας χρησιμοποιούμε και σε δικά μας πρότζεκτ: διαφημίσεις, επιδείξεις, φωτογραφίσεις, promotion events, εκδηλώσεις, ταινίες, συναυλίες κλπ. Όταν λέμε δικά μας project, εννοούμε όσα έχουμε οποιαδήποτε συμμετοχή, μεγάλη ή μικρή. 

Επάγγελμα ή Συμπλήρωμα

Χρησιμοποιούμε τον όρο επαγγελματίες δημοσιότητας αλλά αυτή η απασχόληση μπορεί να είναι μια δεύτερη δουλειά ή ένα συμπληρωματικό εισόδημα. Λίγοι κερδίζουν πολλά και πολλοί κερδίζουν λίγα. Όσοι κερδίζουν πολλά το κάνουν κύριο επάγγελμα.

Μπείτε στη Λίστα μας

Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά

Email ή Social Media
Μοντέλο, ηθοποιός, μουσικός, κλπ

 Απαιτήσεις και Προσόντα

Το κληρονομικό χαρακτηριστικό όπως το ταλέντο ή την εμφάνιση μπορούμε να βελτιώσουμε με διάφορους τρόπους. Μια κάπως καλή εμφάνιση, βοηθάει σε αρκετά επαγγέλματα δημοσιότητας αλλά υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις. Εκτός από την εμφάνιση παίζουν ρόλο και άλλα χαρακτηριστικά που είναι διαφορετικά για το κάθε επάγγελμα. Τα προσόντα είναι σχετικά και εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του κάθε πρότζεκτ. Διαφορετικές είναι οι απαιτήσεις σε μια low budget ταινία από ότι σε μια ακριβή παραγωγή. Παρομοίως άλλες είναι οι απαιτήσεις για μια επίδειξη σε ένα Club από ότι σε πασαρέλα. Για μοντέλα promotion ή εκδηλώσεων, οι απαιτήσεις όσον αφορά την εμφάνιση δεν είναι τόσο μεγάλες όπως στη περίπτωση των επιδείξεων μόδας. Spokesmodels για εταιρείες, οργανώσεις, οργανισμούς είναι συνήθως πιο κοντά εμφανισιακά στο μέσο άνθρωπο και κάτι ανάλογα συμβαίνει σε αρκετές διαφημίσεις. Σε μια διαφήμιση που απευθύνεται σε ηλικιωμένους, λογικό είναι να πρωταγωνιστούν ηλικιωμένοι. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να προτιμηθούν μοντέλα ή ηθοποιοί με παραπάνω κιλά. Κάθε πρότζεκτ έχει ιδιαίτερες και ξεχωριστές απαιτήσεις. Όλα αυτά θα τα εξηγήσουμε καλύτερα στους επαγγελματίες που θα συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Πολλά περισσότερα θα πούμε με όσους αποκτήσουμε ειδική σχέση. Αφήνουμε το ρόλο του κριτή και την επιλογή στους ενδιαφερόμενους για συνεργασία με επαγγελματίες δημοσιότητας ή το κοινό. Θέλουμε να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την τύχη τους. Έτσι απορρίπτουμε μόνο λίγες περιπτώσεις που είναι εμφανέστατο και πέρα από κάθε αμφιβολία ότι δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες, να προβάλουμε και να προωθήσουμε ανερχόμενους επαγγελματίες που για διάφορους λόγους δεν τους δόθηκε η ευκαιρία από τα άλλα κανάλια προβολής και προώθησης.